– Erinomattaista on, tuumi Pissismummo kesähelteiden välillä, että edesmennyt legendaarinen yrmykriitikko Jukka K. on viimein saanut seuraajan. Hesarin ’Kanavalla’ Katja M. näet mätki topakasti ja hyvissä ajoin ennen syysateita maan rakoon lauantai-iltojen katsotuimman, sen aivovuoto-ohjelman.

– Kiukuksi pistää, eipä ole telkkaykkösellä kymmeneen vuoteen ollut muuta virikettä sohvaansa nuupahtaneille katsojille tarjota lauantaiehtoona kuin jälkilämmitettyjä kökköuutisia mukakilpailuna ainasamojen julkkisnaamojen kesken, Mummo tilittää. Yyberkiusallisia kättelysessioita, teennäisiä poskipusuja ja naurunmölähdyksillä osallistuva yleisö studiossa.

– Vaan voiko satojen tuhansien, ellei mukamas miljoonan hoikosenaan hohottava kotikatsomo väärässäkään olla, Mummo meinaiksen? Jossevaikka onkin muitten mielestä hauskaa? Pitäähän maassa sentään yksi tanakka sovinistilinnake olla, missä tahatonta, väkisin väännettyä ja kirskuvan huonoa komiikkaa saa kyllikseen. Hähää.

Pissismummo on otettu aiheesta. Poikakaveri siinä kohta taas hekottaa lauantaisin ja pitää kapulaa selkäns takana, jottei Mummo pääse säätämään. Aargh!

  • Välillä tämäkin täällä käkättää… häpeää… 🙂

    Kommentin jätti mm · keskiviikkona 27. elokuuta @ 12:05

  • Mitäs turhaa hävetä, monta on kaveria kotikatsomoissa, vaan eikö ne sovinistivitsit edes sieppaa.. Se on tuo huumorintaju niin persoonallinen juttu, eikös! 🙂

    Kommentin jätti Ellinoora · keskiviikkona 27. elokuuta @ 19:32

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.