Terveisiä pohjoisesta! Kesämme rientämis- ja kiertelyosio on takana. Toinen silmäili trippimittaria kotiuduttuamme ja loihe lausumaan: reilusti kolmetuhatta ajokilometriä on kertynyt. Ihmekö tuo, kääntöpiste kun oli Nordkapp ja sen pohjoisemmaksihan ei Euroopan mantereella pääse.

Norja-faneja on oltu, mutta nyt kyllä taisi iskeä supisuomalainen lapinkuumekin, aavistan. Miksi muuten olisi ollut ihan pakko tuoda kiviä ja kantturoita, kuksat, pehmoporo ja muuta sälää. Ennenkin olen ollut tunturimaassa , mutta tältä ei ole tuntunut aiemmin.

Tänään on eräs aikojeni taite; kolmas eläkevuoteni on alkanut ja samalla näkyy jatkuvan eläkevuosiblogin kirjoittelukin. Elämä on laatuisaa, etten sanoisi peräti onnellista!

  

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.