Paikallislehtemme on Veetinpäivänä esitellyt uutteraa nimipäiväsankaria. Kaksivuotias taapero on esimerkillinen ympäristöaktiivi: äiti joutuu ottamaan pussin mukaan aina Veetin kanssa ulos lähtiessään, sillä pikkumies poimii huomaamansa roskat ja haluaa toimittaa ne roskikseen.

Kaupunki on palkinnut Veetin muovisella polkutraktorilla, jossa on lava roskia varten. Samalla lehti kertoo kaupunkilaisille talkoopäivistä eri kaupunginosissa ja kutsuu perheitä mukaan ympäristön kevätsiivoukseen.

Tätä voisi kutsua jo harvinaisen positiiviseksi viestinnäksi.

 • Kiitos kun kerroit. Tämän viestin soisi leviävän ympäri maan ja tavoittavan kaikki.

  Viisas kaupunki. Viisas Veeti!

  Kommentin jätti Lastu · maanantaina 7. huhtikuuta @ 17:14

 • Myös kuva pikkusankarista oli todella hellyttävä, uskon, että jutun lukivat kaikki.

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 7. huhtikuuta @ 20:33

 • Meidän paikallisilehti haastatteli myös ilmestymispäivänään nimipäivää viettävää Veetiä. Tämä Veeti oli tosin jo kahdeksan vuotias ja aikoi elättää itsensä traktoria ajellen ja rokkia soitellen. Veeteillä on aivan selvästi asenne kohdallaan 🙂

  Satuin muuten blogiisi nimesi perusteella. Meillä on Ellinoora niminen tyttö…….

  Kommentin jätti Minä vain · tiistaina 15. huhtikuuta @ 11:17

 • Kiitos kommentistasi, Minä vain! Onpa ihanaa tietää kaimasta, kerro tyttärellesi lemmikinsiniset terveiset. Olen tietääkseni ainoa mummuikäinen Ellinoora Suomen maassa, mutta onneksi nuoremmassa polvessa löytyy.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 15. huhtikuuta @ 20:15

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.