..että on naistenpäivä. Jaa’a. Pissismummon päänsisuskalustossa alkaa myllertää punkkarihenkinen anarkia. Kenen keksintö tämä nyt taas on? Mummo on ihan ylänuppiinsa kyllästynyt viettämään kaikenmoisia nimikkopäiviä, jotka koskevat vain osaa ihmisistä. Kuuluu olevan kysymys tasa-arvosta. Juu, Mummo on aina epäillytkin, että tasa-arvo koskee vain naisia. Missä on miestenpäivä, missä? Jos nyt ruvetaan tässä sukupuolittamaan ihmiskuntaa eipä riitä enää naisten- ja miestenpäiväkään. Jo vain pitäisi olla bi-, tri- jne.-seksuaalien ikioma päivä, androgyynien, transujen, homojen ja lesbojen päivä. Entäs ihan tavallisten tyttöjen ja poikien, ukkojen ja mummojen päivä? Ei kuulkaa taitais päivät riittää näillä nykytrendeillä.

Noo, eipä tässä muuta, Poikakaveri näkyy tulevan kotio ruusupuskan kanssa. – Oi, ihanaa, kiitos, ei sun olis tarvinnu.

 • Lohdullista päivää ihmisille, joilla surua
  Iloista päivää niille, joilla ilonaiheita
  Niille, jotka eivät ilon aiheita nää
  Rakaudellista päivä niille, joiden sydän täyttyy tunteista
  Kiitollista päivää ikä-ihmisille, jotka iloitsevät tästä päivästä
  Hyvää päivää kaikille ihmislapsille, jotka hiljennymme viettämään Marian päivää…..

  Pablo

  Kommentin jätti Pabloo · lauantaina 8. maaliskuuta @ 22:06

 • ..ja niillekin, jotka eivät hiljenny eivätkä vietä – tasapuolisuuden nimissä – toivoo Pissismummo.

  Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 8. maaliskuuta @ 23:18

 • PISSISMUMMO PISTIKIN OIKEIN TUULEMAAN! HYVÄ, HYVÄ. OLEN ITSEKIN KYLLÄSTYNYT NÄIHIN KAIKENMAAILMAN KAUPALLISUUTEEN KUPSAHTANEISIIN PÄIVIIN. NAISTENPÄIVÄN AJATUS ON ALUNPERIN KUNNIOITETTAVA. YK:N MAAILMAN NAISTENPÄIVÄ. KUN AJATTELEE MAAILMAN NAISIA, MILLAISTA TASA-ARVOA JOSSAIN MAISSA ELETÄÄN, KUN TYTÄILLÄ EI OLE EDES MAHDOLLISUUTTA MINKÄÄNLAISEEN KOULUTUKSEEN, MUUSTA PUHUMATTAKAAN, NIIN SILLOIN KANNATAN NAISTENPÄIVÄÄ, JOS SE VIE AJATUKSET NÄIHIN ONGELMIIN JA SAA MEIDÄT JOTENKIN TOIMIMAAN ASIAN HYVÄKSI. MUTTA EN TÄLLAISTA, KUN SE TÄÄLLÄ MEILLÄ ON. SAIN TEKSTIVIESTIN, JOSTA EN KYLLÄ VIELÄKÄÄN TIEDÄ, MITÄ SIITÄ PITÄISI AJATELLA. OLI JATKOA LUOMISKERTOMUKSEEN. PABLOO, SINUN TOIVOTUS OLI TUOSSA KAUNIIN LOHDULLINEN, KIITOS SIITÄ.

  Kommentin jätti mehtäsielu · sunnuntaina 9. maaliskuuta @ 10:27

 • Tämähän se justiinsa kyrsii Pissismummoa, että hyvä tarkoitus meitin hyvinvointiyhteiskunnassa latistuu, jauhautuu markkinatalouden myllyissä yhdeksi ja samaksi mössöksi..

  Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntaina 9. maaliskuuta @ 13:04

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.