YLE:n Kotikatsomoa pidetään tarjonnaltaan kohtuullisen laadukkaana foorumina television katsojalle. Eilen alkanut uusi draamasarja jätti hämmentyneen olon. Harvoin tarjolla – mitään uutta, tekee mieli jatkaa.

Asumalähiöelämän peruskliseet tarjottiin kertarysäyksellä. Koko aloitusjakson kuvaavin otos oli huonosti lämmitetty kalasoppa humalassa riehujan ryntäillä. Ei lupaa hyvää, jos on tutkittava trailereita ja roolijakoja, että pysyy selvillä, kuka on kenenkin kanssa missä suhteissa.

Ilahduttaviakin roolitöitä pilkahteli siellä täällä. Kari-Pekka Toivonen neuroottisena ortopedina näyttäisi olevan eräs keskushenkilöistä ja onnistui roolissaan uskottavasti. Sisarusparista Ellaa esittävä Anna-Leena Uotila oli ihana ilopilkku.

Täytyyhän tätä tietysti katsoa, silloin harvoin kun tarjolla on. Näyttelijäryhmä toimii kuin mikä tahansa tiimi: sen työssä on lämmittelyvaihe, kehitysvaihe ja huippu. Jos ei kolmannessakaan jaksossa kahdestatoista homma ala toimia, tuskin toimikaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.