Kummipojan – jo mieheksi ehtineen – perheeseen on odoteltu näinä viikkoina syntyväksi vauvaa. Kolmivuotiaasta suvun pikku lemmikistä kehkeytyy isosisko. Isovanhemmat, veljeni ja vaimonsa ovat tohkeissaan. Vähänkös täällä kummitätikin on kuumotellut!

Uuden elämän synty on aina niin ihmeellinen tapaus. Siinä on jotain pyhää ja syvästi merkityksellistä kaiken arkisen keskellä. Elämä aukeaa kohti tulevaisuutta, sukupolvi sukupolvelta. Tuntuu hyvältä, että nuoret uskovat, toivovat ja luottavat huomiseen.

Enkelivarjelusta ja onnellista lapsuutta tänään syntyneelle! Iloista ja onnellista hässäkkää potran pojan vanhemmille, isosiskolle ja isovanhemmille! Great!!

 • Onneksi olkoon vauvan isän kummitädillekin! Minulla on sama tilanne, kummipoikani perheeseen odotetaan vauvaa millä hetkellä tahansa ja parivuotias isosisko odottaa kovasti. Jännittävää nähdä, näenkö heidätv vielä sunnuntaina yhteisessä perhetapaamisessa vaiko vasta vauvan syntymisen jälkeen.

  Kommentin jätti savisuti · perjantaina 14. joulukuuta @ 20:52

 • No kappas, eikö vain voikin iloita kummipojan perheonnesta yhtä lailla kuin omiensakin! Onnea Sinullekin, Savisuti!

  Kommentin jätti Ellinoora · perjantaina 14. joulukuuta @ 22:01

 • Oltiin perhejoulua ja mummin synttäreitä viettämässä tänään ja siellä tuli lapsivesi odottavalta iltapäivällä. Nyt ovat jo synnyttämässä, enkeleitä pyydän mukaan. Ehdittiin nähdä ja jutella kuulumiset, huominen uusi tapaaminen kyllä piti perua. Ei ole mitään kuulunut joten vielä jännitellään.

  Kommentin jätti savisuti · sunnuntaina 16. joulukuuta @ 22:23

 • Siinä läheisyyskehässä lapsi lähetti signaalin, että tahtoo mukaan ja äiti vastasi: antaa tulla. Kerrothan sitten joskus ’kuka’ tuli maailmaan!

  Kommentin jätti Ellinoora · maanantaina 17. joulukuuta @ 15:48

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.