Taiteiden yössä kävi kuhina, kahina, möyke ja mölinä. Taiteellisuutta äärestä laitaan sekä joukossa tiivistyvää.. öö…öistä performanssia löytyi joka lähtöön. Yöaikaan on ikään kuin lupa rönsyillä valtoimenaan. Onhan tapana katu-uskottavuuden nimissä juhlia muutenkin porukassa riehakoiden vappua, koulun päättymistä ja alkamista, loman alkamista ja päättymistä, juhannusta, viimeisiä sinkkuelämän öitä ja ties mitäkin. Luovuuden siivittämiseen vain kuluu erinäinen määrä prosenttijuomaa. Hyvä idea saattaa hukkua humalaan ja tunnelma painua murheen puolelle, kun aamun ensimmäisessä junassa nuokkuu kotia kohti.

Doodsonit ovat tehneet koheltamisesta omalla tavallaan taidetta. Karnevaalitunnelmaa myönteisessä mielessä kyllä kaivataankin piristämään pohjoisen totista arkeamme. Ettei tarvitse matkustaa etelään tai kaukoitään irrottelemaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.