.. semmoinen laulukin on, taitaa olla kylläkin enempi jouluosastoa. Siis taasen pakkaan kassia, yhtä junaan mukaan, toista mukaan otettavaksi, kun taas tapaamme vähän myöhemmin, Toinen ja Mie. Näyttää kääntyneen sateiseksi; ihan sama, eipä tarvitse olla kastelemassa kukkia yhtämittaa. Ja ainahan aurinko paistaa, pilvien ylisillä ainakin. Nyt juuri en kanna huolta mistään, huolet ovat odottamassa siellä, minne tästä.  

  • Sinulla on ihailtavan myönteinen elämänasenne. Kauniisti sanottu tuo pilvien ylisillä. Toivottavsti huolet karkkoavat ja kaikki menee hyvin. Olette ajatuksissani monesti, vaikken ole ehtinyt sitä kirjoittaa.

    Kommentin jätti mehtäsielu · sunnuntaina 1. heinäkuuta @ 20:59

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.