Pääsimme maaliskuulle asti ennen kuin flunssavirus kouraisi. Toinen meistä on ollut jo neljä päivää kunnon kuumeessa. Aluksi oikein nautin hoivaamisesta pitkästä aikaa. Nyt kun hän lienee toipumassa, on minun vuoroni. Vilu väristää lämpimistä villavaatteista ja sukista huolimatta (siunattu äitini, joka jaksoi aikoinaan neuloa). Kääriydyn vuoteeseen, nukun ja nukun ja aina välillä käyn juomassa lämmintä mehua. Viruskissa ohjelmoi tietysti kokonaan uusiksi Toisen ainoan kevätlomaviikon! Eipähän tarvitse miettiä menemisiä eikä tulemisia vähään aikaan. – *Pitää täällä kirjoitustaukoa, kunnes elämä voittaa*.

 • Pikaista paranemista!

  Kommentin jätti ansku · tiistaina 6. maaliskuuta @ 20:25

 • Myötätuntoa ja vanhanajan mustaherukkamehua kuumana! Ja lepoa.
  Toivottaa Pablo

  Kommentin jätti Pabloo · keskiviikkona 7. maaliskuuta @ 12:41

 • Kiitos teille! Eikös se niin mene, että kaksi viikkoa se flunssa vie joka tapauksessa: ensimmäisen kuumeen kanssa, toisen toipuessa.

  Kommentin jätti Ellinoora · tiistaina 13. maaliskuuta @ 18:06

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.