Miten luonnehtisit itseäsi kirjoittajana?

 
Nautiskeleva ja kiinnostunut! Kirjoittaminen on helppoa, mutta ei pakottavaa. Kynnys on matala, ei muuta kuin alkaa kirjoittaa niin tekstiä tulee. Ongelmia ilmaantuu, kun ryhtyy työstämään kirjoittamaansa. Jos kovasti alkaa viilata, sille ei loppua näy, on vaikea tietää, mihin viimeistelyn lopettaisi. Oikeakielisyys kiinnostaa, muttei aina onnistu.

 
Miksi kirjoitat verkkopäiväkirjaa?

 
Kynän teroitusta! Käyttämätön taito tylsyy. Aikaa on, vihdoinkin, vapaasti valittavissa mieleisiin asioihin. Tekstit ovat tavallaan julkiset kasvoni nyt, kun elämäni on muuten yksityistynyt. Ollakseni olemassa muillekin kuin henkiläkohtaisille tutuille. Jos kirjoittajat muodostavat jonkin yhteisön, ollakseni osa sitä.

Onko sinulla mieliaiheita?

 
Ilmeisesti on! Elän suhteessa luonnon kanssa, se heijastuu tunnelmiin ja ajatteluun. Ammatillinen tehtävä kirkon palveluksessa on päättynyt, mutta kirkkoon liittyvä keskustelu kiinnostaa, samoin mielenterveysasiat, joiden parissa pitkään työskentelin.

Kirjat, musiikki, elokuvat ja kuvataide kiinnostavat muuten vain, ovat aina kuuluneet jotenkin elämääni. Arkielämän ilmiöitä seurailen mielelläni, ihmettelen maailman menoa.

 
Suhteesi muihin blogikirjoittajiin?

 
Jaa, onko suhteita? No sikäli, että on olemassa iso kourallinen minua kiinnostavia blogeja, joita luen tai katselen lähes päivittäin. Monia muita kirjoittajia seurailen laiskemmin, kohteet myös vaihtuvat aika ajoin. On kunnioitettavia, ahkeria ja taitavia kirjoittajia, joita en jaksa lukea. On tuskastuttavia kirjoittajia, joita en välitä lukea. On muutamia, jotka ovat alkaneet tuttuuntua ja tuntua melkein ystäviltä.

 
Mitä muuta haluat sanoa?

 
Paljonkin. Jos luet, niin tiedät. Jos haluat kertoa, mitä ajattelet, minäkin tiedän. 

 
 
 

 • Käyn täällä päivittäin ja pidän blogisi lukemisesta. Olen saanut täältä voimaa omaan tuskaiseen elämääni. Kiitos!

  Kommentin jätti Palaga · keskiviikkona 1. marraskuuta @ 23:17

 • Toivon Sinulle elämänvoimaa. Et ole yksin. Aina iloakin jostain pilkahtaa, kun sen vain huomaa.

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 2. marraskuuta @ 13:27

 • Löysin blogisi ihan sattumalta, kun jotain muuta etsin. Tyylikäs ulkoasu kiinnitti huomioni ja sitten kiinnostuin teksteistä. Tulin tavallaan uteliaaksi ja olen parin viikon ajan nyt seuraillut kirjoituksiasi. Yleensä käytän tietokonetta vain tekstin tuottamiseen ja sähköpostien lähettämiseen. Tämä on ihan uutta enkä oikein vielä tiedä miten täällä seikkaillaan. Varovasti tunnustelen ja askellan. Teksteissäsi on ihanaa elämänmyönteisyyttä. Tarttuvaa.

  Kommentin jätti Kikka · torstaina 2. marraskuuta @ 20:38

 • Kiitos sanoistasi! Tekstikatkelmat sivuillasi kertovat luonnonystävän rikkaista havainnoista. Hienoa, että rohkenit jättää palautteen oudolle blogisivulle, se ilahduttaa kirjoittajaa!
  Antakoon se myös itsellesi rohkeutta!

  Kommentin jätti Ellinoora · torstaina 2. marraskuuta @ 23:15

 • Olipa mukava pistäytyä ”kylässä” tässä postauksessa. Kiitos haasteeseen vastaamisesta.

  Kommentin jätti Sananjalka · torstaina 21. helmikuuta @ 13:50

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.