Toisinaan nousee blogimaailman vesilasissa hyrskynmyrsky. Ei siihen kovin suurikokoista asiaa tarvita. Joidenkin kirjoittajien tyyli tuntuu provosoivan lukijoita enemmän kuin toisten, tarkoituksella tai tahattomasti. Kimmastuneet lataavat täyslaidallisia bloginpitäjän ja toinen toisensa niskaan. Jokainen on tietysti omasta mielestään erittäin oikeassa. Sivullisempi seurailee huvittuneena, kuka oikeassa olijoista onnistuu olemaan kaikkein oikeimmassa.

  

Saahan kukin olla mieltään, vai mitä? Toista nujertamattakin.

  • Enpä ole vielä osunut sellaisiin blogeihin. Missätaistelo käydään? Kerro!

    Kommentin jätti Obeesia · lauantaina 14. lokakuuta @ 21:43

  • Viimeksi useammassakin blogissa osuin havaitsemaan tukkanuottaa siitä kuka, mitä ja kenestä saa kirjoittaa wikipediaan. Toisinaan sielua raastaa lukea, miten jotkut mätkivät hyviä blogikirjoittajia (vaikkapa Ikkuna-Iinestä) hänen mielipiteistään. Miksi pitäisi mennä ikävästi henkilökohtaisuuksiin blogikommenteissakaan?

    Kommentin jätti Ellinoora · lauantaina 14. lokakuuta @ 22:10

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.