Havaittu on, että vanhemmiten ihminen herkistyy kaikin tavoin. Nopeasti nousee kyynelvesi silmiin hyvästä tai pahasta mielestä. Paljon on asiaa, kun osuu kohdalle kuuntelutaitoinen lajitoveri. Herkässä on kipunointikin, jos ärtymisen kynnys on hioutunut matalalle.

Verensokeriarvon mittaus on ollut omahoitolistalla kohta viisitoista vuotta. Kerran viikossa ne tutut lukemat olen katsonut, eikä niistä huolta ole ollut. Itsekuria on riittänyt, vaikka ruuan mausta ja laadusta ei ole tingitty.

Mittaliuskat olivat lopuillaan, joten tänä aamuna oli pakko etsiytyä hyvinvointialueen puhelinnumeroon ja varautua valintaviidakkoon, jonka jälkeen saisi odotella takaisinsoittoa lopun päivää. Vaan yllätykseksi sieltä vastasikin heti Ihminen! Voiko olla tottakaan, ihan tuli kyyneleet silmiin.

Esittäydyin tunnuslitaniallani ja kerroin asiani. Tuo Siunattu Ihminen sanoi panevansa liuskat tulemaan heti viikon alussa oman terveyskeskuksemme hoitotarvikeautomaattiin, josta ne voisi noutaa koodilla. Ilahtuneena kiitin inhimillisestä palvelusta ja toivotin iloisia yllätyksiä hänellekin viikonlopuksi.

  • Tunnistan tunteen! Osakekirjan vienti Maanmittauslaitoksen toimistoon kävi ilman ajanvarausta ja siellä ihminen istui pöydän takana ilman jonoa ja siinä katsottiin onko oikein ja maksaakin sai heti. -Kuin ennenvanhaan, sanoin ja kiittelin.

    Kommentin jätti Annikki · perjantaina 18. lokakuuta @ 19:11

  • Minä olen vältellyt toistaiseksi tuota osakekirjan vientiä ko. paikkaan, kun on julkisuudessa kirjoiteltu, että ruuhkaa on ja jonotusta ja kestää muutenkin kuukausia ennen kuin tiedon hyväksymisestä saa postitse.

    Kommentin jätti tuulamummo · sunnuntaina 20. lokakuuta @ 22:32

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.