Keskittymisen taito on periaatteessa hyvä asia. Joskus ajatus vain voi jäädä kiertämään kehää, vaikka näköalaa olisi tarjolla huikeisiin avaruuksiin asti. Vapautta on lähteä vaeltamaan tiettömään, tuntemattomaan maastoon, jossa valmiita ratkaisuja ei ole.

Ihminen aitaa mieluusti polkunsa tutuilla ja miellyttävillä asioilla. Kertailee mukavia muistoja ja onnistumisen hetkiä. Vapautta on tunnustautua myös hävettäviin ja kirveltäviin muistoihin, heikkouteen ja virheisiin. Itsensä hyväksyminen vapauttaa.

  • Viisaita ajatuksia tiivistetysti ja kiehtova kuva jatulintarhasta.

    Kommentin jätti Nainen Kuvastimessa · sunnuntaina 22. syyskuuta @ 15:29

  • Sinua mukaillen: Itsensä hyväksyminen kirpaisee, mutta vapauttaa.

    Kommentin jätti mm · maanantaina 23. syyskuuta @ 22:16

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.