Koen kiitollisuutta paljosta: erityisesti kesästä kaikkineen. On ollut niin täyteläistä, runsaasti iloa ja hyviä hetkiä. Siitäkin on kiitosmieli, miten hyvin olen voinut. Kiitollisuus on pohjavire, joka vie pieniltä vastoinkäymisiltä ja hankaluuksilta niiden ankeuttavan voiman. Ja syksy tuo taas vahvat tuoksunsa ja värinsä. Yhteisöjen rattaat raksuttavat, harrastukset ja työt käynnistyvät täysillä. – Miten ihanaa, että meillä on nämä vuodenajat!

  • Juuri näin!

    Kommentin jätti Ansku · tiistaina 3. syyskuuta @ 13:35

  • Olen samaa mieltä…vaikka kapinoinkin, kun kesä teettelee poisläöhtöä, että taas alkaa kuitenkin sellainen aika, jolloin tapaa enemmän ihmisiä harrastuksissaan (meillä esim neulekffila), alkaa jotenkin ystävällinen kausi, ahkera, tekemistä täynnään oleva ja kuitnekin samettisen ystävällinen, ei vaadi istumaan ulkona pimeässä ihastelemassa kesää ja lämpöä vaan antaa käpertyä syksyiseen huopaan.

    Kommentin jätti vilukissi · keskiviikkona 4. syyskuuta @ 07:13

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.