Ortodoksien Ristin kumartamisen sunnuntai on luterilaisittain otsikoitu Jeesus, Pahan vallan voittaja. Kummassakin kirkossa puhutaan pahan vallasta; ortodoksit paaston puolivälin kiusauksista ja pahan hyökkäyksistä, luterilaiset Jeesuksesta, pahan lopullisena voittajana. Olisi kiinnostavaa olla kuulemassa miten kirkoissa saarnataan tästä aiheesta juuri nyt.

Päivän rukousteksti (Sanan aika):

Vapahtajamme Jeesus. Kiitos että sinä olet voittanut kaiken pahan. Kiitos ettei sillä ole lopullista valtaa meidänkään elämässämme. Näet miten pahuus tekee työtään, rikkoo yhteyttä, murentaa luottamusta, johtaa riitaan ja hajaannukseen. Kiitos että sinulla on valta tänäänkin kaiken pahuuden yli. Kiitos että sinä olet voittanut kuoleman vallan.

  • Blogissani on tänään linkki blogiisi.

    Kommentin jätti mm · lauantaina 2. maaliskuuta @ 19:23

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.