Artikkelin Pissismummo kurssittaa kommentit https://kolmashuone.fi/2008/02/06/pissismummo-kurssittaa/ Kokemuksia, havaintoja, mietiskelyjä; runoja ja tarinoita; ihmettelyjä ja fragmentteja; luettua, kuunneltua, katseltua... Fri, 08 Feb 2008 08:29:45 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.2 Kirjoittaja: Ellinoora https://kolmashuone.fi/2008/02/06/pissismummo-kurssittaa/#comment-564 Fri, 08 Feb 2008 08:29:45 +0000 http://www.kolmashuone.fi/2008/02/06/pissismummo-kurssittaa/#comment-564 Tää kommentti meni kuulkaa nyt ihan ison-ilon puolelle, Pajulle kiitos! Jopas eilen joutuikin Pissismummo kampaajattarelleen suosittelemaan Onnellisuus-kurssia – tämä kun pudotti peilin, josta juuri oli aikonut näyttää miten kauniiksi oli Mummon harmajahapset saanut leikattua. Siinä parahti tuo kauhistelemaan (siis kampaajatar) että siinä meni seitsemän vuoden onni! Miettikää: seitsemän vuoden tuomio mokomasta, johan nyt! Pissismummo rauhoittelemaan onnetonta ja mielessään lisäämään peilin särkemisen Onnellisuus-kurssin ohjelmaan vältettävien listalle siltä varalta, jos joskus innostuisi taas perumaan peruutukset ja ryhtymään onnellisuuskurssittajaksi. 

]]>
Kirjoittaja: Paju https://kolmashuone.fi/2008/02/06/pissismummo-kurssittaa/#comment-563 Thu, 07 Feb 2008 11:27:41 +0000 http://www.kolmashuone.fi/2008/02/06/pissismummo-kurssittaa/#comment-563 Kurssinjärjestämiskurssi, sinne, sinne.

Tekemisentekemisen miettiminen on päätoimeni, joten sinun kurssillasi olisi käyttöä. Jos lopputulema olisikin niin kammottava kuin: ?ryhdy hommiin?, pääsen pälkähästä kun aloitan jälleen uuden kurssinjärjestämisenkurssisi. Kyllä teoria aina tekemisen voittaa!

Onnellisen elämän salaisuus -kurssia olen haikaillut aina. Nyt tajuan miksi välillä mättää. Minähän olen ajellut busseissa ja junissa huolettomana kuin hevosen tyttö, kulkenut tikkaiden ali, ihaillut mustia kissoja syleksimättä. Nyt on kartta valmiina ja lista pitkä. Onni kurkistaa jo ovella kuin eilinen joulu. Ahaa, missä tulitikut? Paperi palaa, onni roihahtaa.

Bongauskurssi rikastuttaa kovin mielikuvitusta. Miksi se yläkerran naapuri taas hakkaa mattojaan? Vastahan se eilen sen teki? Ettei vain toimisi niin kuin toimii verhojen takaa kurkistelijan kiusaksi. Ihan kuin vilkaisisi ikkunoitamme päin. Meillä ei imuri surise niin kuin heillä. No jaa. Haen excel-ohjelman ja kirjaan kaiken minkä ikkunasta näen ja seinän takaa kuulen ja teen frekvenssianalyysin. Etiäismäisesti tajusin, että jotain elämästäni puuttui ja se oli bongauskurssi analyyseineen. Kiitos.

Etenen kurssilistallasi.
Voi vitsi. Kurssit on peruutettu. Ja lopulta käsketään tehdä jotain tähdellistä 😀

]]>